Catering 

Vi är flitigt anlitade när det gäller beställning av mat och fika - både till privata tillställningar och företagsevenemang. Vi har komponerat menyer som passar fint för catering till fester, bröllop, student, företagsevenemang och annat!

Leveranssätt 

Ni kan välja mellan att hämta er beställning hos oss själva eller att vi levererar/utkörning eller varför inte abonnera en lokal vi har tillgång till!? 
​​​​​​​

Serveringspersonal 

Är ni i behov av serveringspersonal i samband med en cateringleverans, går det hur bra som helst – oftast kan vi även lösa den delen med! 

Lokaler 

Böna Café 

Med natur och havet nära - perfekt för dop, begravningskaffe, bröllop och fester i genuin miljö med fin trädgård. Läs mer om Böna Café. 

Lido Söder 

Efter klockan 18.00 kan man med sitt sällskap mysa med en middag eller en fika i vårt anrika och klassiska café mitt i stan. Lär mer om Lido söder. 
​​​​​​​

Café Hovet 

Boka av en av hallarna för en rolig aktivitet eller träning - och sedan fika eller ät en god måltid i vårt café. Passar väl för företaget, vännerna eller för barnkalaset har vi märkt! Läs mer om Lido hovet. Vi planerar och arrangerar mer än gärna ert speciella tillfälle tillsammans med er - så det blir precis som ni vill ha det! 

Kontakta oss för mer information

Telefon: 026-61 19 42
info@konditorilido.se