Lidos historia


Vårt goda hantverk är en tradition sedan 50-talet.

När Lido startade sin verksamhet år 1954 blev vi snabbt kända som ett konditori med hög kvalité på våra varor. Detta är en av de traditioner som har vårdats ömt genom åren och som vi ständigt strävar att ytterligare utveckla.
Vi tycker även att det är viktigt med närproducerade råvaror. Därför kändes det fullt naturligt för oss att inleda ett samarbete med Diléns Saluhall i Valbo, Mackmyra Whisky, Gefleortens Mejeri och. Företag i närområdet som också är kända för produkter med mycket hög kvalíté. Vi är väldigt stolta att ha deras fina råvaror i våra sallader, smörgåsar, pajer och bakverk.
På Lido har vi har ett bageri, ett konditori, ett kök och en kallskänk. I dessa lokaler bakar och lagar våra skickliga bagare, konditorer, kockar och kallskänkor allting från grunden. Vi använder oss, som sagt, alltid av de bästa råvaror som vi kan finna och strävar dessutom hela tiden efter att köpa in så mycket närproducerade råvaror som möjligt. Detta leder till ett absolut minimum av konserveringsmedel och E-tillsatser i våra produkter.

2020
20
Lido 19s vLido 19s v
Lido 19s v
SparvagnsmoteSparvagnsmote
Sparvagnsmote
LuxorLuxor
Luxor