Vårt goda hantverk är en
​​​​​​​tradition sedan 50-talet 


Lido startade sin verksamhet 1954 i Gävle och blev snabbt känt som ett konditori med hög kvalité på sina varor. Detta är en av de traditioner som vi har vårdat ömt genom åren och som vi ständigt strävar att efterleva och utveckla.
Vi finns kvar på samma adress, i samma lokal och med mycket av originalinredningen kvar från början av 50-talet.  Vi bakar fortfarande några av de klassiska bakverken som man gjorde då, men erbjuder idag ett sortiment bestående av både ”klassiker” och mer moderna bakverk.  
Lido tycker att det är viktigt med närproducerade råvaror med hög kvalitet. Därför har det varit naturligt för oss att inleda lokala samarbeten med företag som också är måna om detta. 

Listad i White Guide 2018

Totalt listas 338 caféer i White Guide Café 2018 och ett av våra caféer - Böna Café, var glädjande nog ett av dessa.

- Det känns fantastiskt roligt och härligt! Vi som jobbar på Lido brinner för att göra ett bra jobb och är stolta över vad vi kan och åstadkommer tillsammans. Detta är en fin belöning och ett bevis på att gästerna uppskattar oss, säger Lotta Schenkel, Lidos ägare.
- Jag känner mig så stolt över vår personal på Lido. De gör ett fantastiskt jobb - verkligen, säger Lotta.

Bilder från1950-talets Gävle där allt började