Priser och Ingredienser
Toscakaka: Så oemotståndligt gott helt enkelt!
Windsorkaka: Windsorbotten fylld med vaniljkräm och grädde, pudrad med florsocker.
TV-kaka: Anslag fyllt med vaniljkräm och grädde. Toppat med hallonsylt glasyr.
Kladdkaka: Vi bakar vår fylligt goda kladdkaka med mycket choklad och mandelmassa. Den levereras med Gefleortens goda grädde.
Prinsesstårta: Klassisa storfavorit, går hem i alla lägen! Anslag, vaniljkräm, grädde och marsipan.
Gräddtårta: Sommarkänsla året om! Anslag, lyxig hallonsylt, vaniljkräm, hallon och jordgubbar täckta med gele.
Apelsintårta: Omtyckt frisk tårta. Består av anslag, vaniljkräm, apelsingrädde täckt med frisk apelsingele.
Blåbärstårta: Anslag, vaniljkräm, blåbärsgrädde täckt med frisk blåbärsgele.
Päronbomb: Favorit hos många som består av anslag, päronkompott, chokladkräm, pärongrädde. Ovanpå ligger marsipan som är täckt med härlig chokladganasch.
Hallonbomb: Anslag, hallonsylt, chokladkräm, hallongrädde. Täckt med marsipan som är inbäddad i en härlig chokladganasch. Vem kan motstå kombinationen av hallon och choklad?