Lido konditori och bageri

Vårt goda hantverk är en ​​​​​​​tradition sedan 50-talet

Bockinvigning


Bockbakelse


I är är det en mycket speciell bockinvigning pga rådande omständighetr. Den sänds digitalt kl.17.00 med många trevliga inslag kring vår kära Gävlebock. Vill du se bakelsen tillverkas så är vi i studion och visar det. Du kan också förbestlla din bakelse för att avnjuta den till livessändningen. Ring oss på 026-611942 eller beställ här.  Bakelsen består av en krispig chokladbotten, lenaste karamellmousse och en härligt frisk havtornskompott toppad med en ätbar Gävlebock. Vi står ute söndagen 29/11 och säljer adventsfika. Säg till så har vi din beställning klar för avhämtning utanför Lido.

Vår härliga julsmörgås passar perfekt att mumsa på till livesändningen!

Utvalda sidor

Sallader för avhämtning inne eller ute!

Under rådande omständigheter får vi alla göra vårt bästa för att hjälpa varandra. Vill du komma till oss för att fika eller äta en lunch är du varmt välkommen. Vill du göra en beställning på sallad eller en lunchmacka så slå oss en signal på 026-611942. Vill du kommer vi ut med beställningen och du kan swisha betalningen.


Varmt välkommen inne och ute!

Listad i White Guide

2018 och 2019


​​​​​​​Totalt listas 338 caféer i White Guide Café 2018 och ett av våra caféer - Böna Café, var glädjande nog ett av dessa.

Följ med bekom kulisserna på vår Instagram