Våra cafeer 

Lido konditori

Vårt goda hantverk en tradition sedan 1954!

När vi på Konditori Lido startade vår verksamhet 1954 i centrala Gävle, blev vi snabbt kända som ett konditori med hög kvalitet på våra bakverk.

Det är en av de traditioner vi har vårdat ömt genom åren och vi gör det i samma lokaler nu som då.

I stolt tradition och i vårt eget bageri bakar vi matbröd, småkakor och tårtor av alla de slag. Vi bakar fortfarande några av de klassiska bakverken som vi gjorde då tillsammans med ett brett sortiment av modernare slag.

För oss på Lido är det viktigt med närproducerade råvaror med hög kvalitet. Därför är det naturligt för oss med lokala samarbeten som gynnar vårt lokala samhälle samtidigt som du njuter av något gott.


Böna cafe

I hjärtat av Bönan med närhet till havet och strövområden hittar du vårt cefe inrett i sekelskiftets tidstypiska karaktär och charm. Här, intill Gävles gamla fiskeläge, kan du året om äta en lättare lunch eller avnjuta en fika i vacker miljö. Sommartid, och vid bra väder året om, finns gott om plats i vår trädgårdsservering.
Vi erbjuder bland annat; bröd och fikabröd från vårt egna bageri, lättare luncher och goda glassbakelser. September till Maj serverar vi soppbuffe där sallad, kaffe och tårta ingår.


Kontakta oss

Epost info@konditorilido.se 
Telefon 026-61 19 42​​​