Surdeg, matbröd, knäckebröd, frallor och alla namn ett kärt barn har
Att bestämma ett fast sortiment är näst intill omöjligt. Bröd och bagare utvecklas ständigt och nya trender och inflenser drar förbi. Vi erbjuder såklart en klassisk tekaka, fralla och limpa. Du hittar surdeg, levain och vårt fantastisla goda knäckebröd. Smaksatt bröd är spännande och vi bakar efter säsong och känsla. Oreganotross är fantastisk till soppan, Högbolimpa till ostbrickan, rotfruktsbrödet att rosta och ja alternativen är många och goda. Vi bakar såklart bröd utan tillsatt gluten. Då vi bakar allt bröd i samma produktionslokal så kan spårämnen förekomma.
Utan tillsatt gluten och vår storfavorit
Smakrikt och saftigt. Skiva med fördel upp och frys in. Servera med skagen eller gör en räkmacka!
Högbolimpa
Bakad efter originalreceptet från Högbo brukshotell kan vi stolt informera om. Bara måste prövas och gärna ihop med en bit ost.
Lido startade sin verksamhet 1954 i Gävle och blev snabbt känt som ett konditori med hög kvalité på sina varor. Detta är en av de traditioner som vi har vårdat ömt genom åren och som vi ständigt strävar att efterleva och utveckla. Med inredning i retrostil och en ständig doft av nybakat är det lätt att trivas på Lido söder. I stolt tradition, som går tillbaka ända till 50-talet, bakar vi matbröd, småkakor, bakverk och tårtor av alla de slag.