Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Surdeg, matbröd, knäckebröd, frallor och alla namn ett kärt barn har
Att bestämma ett fast sortiment är näst intill omöjligt. Bröd och bagare utvecklas ständigt och nya trender och inflenser drar förbi. Vi erbjuder såklart en klassisk tekaka, fralla och limpa. Du hittar surdeg, levain och vårt fantastisla goda knäckebröd. Smaksatt bröd är spännande och vi bakar efter säsong och känsla. Oreganotross är fantastisk till soppan, Högbolimpa till ostbrickan, rotfruktsbrödet att rosta och ja alternativen är många och goda. Vi bakar såklart bröd utan tillsatt gluten. Då vi bakar allt bröd i samma produktionslokal så kan spårämnen förekomma.
Utan tillsatt gluten och vår storfavorit
Smakrikt och saftigt. Skiva med fördel upp och frys in. Servera med skagen eller gör en räkmacka!
Högbolimpa
Bakad efter originalreceptet från Högbo brukshotell kan vi stolt informera om. Bara måste prövas och gärna ihop med en bit ost.