Surdegsbröd, limpor och knäcke

Surdeg, matbröd, knäckebröd, frallor och alla namn ett kärt barn har

Att bestämma ett fast sortiment är näst intill omöjligt. Bröd och bagare utvecklas ständigt och nya trender och inflenser drar förbi. Vi erbjuder såklart en klassisk tekaka, fralla och limpa. Du hittar surdeg, levain och vårt fantastisla goda knäckebröd. Smaksatt bröd är spännande och vi bakar efter säsong och känsla. Oreganotross är fantastisk till soppan, Högbolimpa till ostbrickan, rotfruktsbrödet att rosta och ja alternativen är många och goda. Vi bakar såklart bröd utan tillsatt gluten. Då vi bakar allt bröd i samma produktionslokal så kan spårämnen förekomma.

Utan tillsatt gluten och vår storfavorit

 Smakrikt och saftigt. Skiva med fördel upp och frys  in.
Servera med skagen eller gör en räkmacka!

Högbolimpa

Bakad efter originalreceptet från Högbo brukshotell kan vi stolt informera om. Bara måste prövas och gärna ihop med en bit ost.